Femeie rănită în urma unui incendiu izbucnit într-un imobil din sectorul 1

Publicat: 20 12. 2013, 15:05

O femeie a fost rănită în zona feței în urma unui incendiu izbucnit, vineri, într-un imobil situat în sectorul 1, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Marin, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București.

Potrivit oficialului ISU, pompierii au fost anunțați prin numărul de urgență 112, în jurul orei 14.00, că la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Clucerului a izbucnit un incendiu.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

O femeie în vârstă a primit îngrijiri medicale după ce a suferit arsuri la nivelul feței, iar un bărbat paralizat a fost scos din clădire de către pompieri înainte de a fi rănit.

Adrian Marin a precizat, pentru MEDIAFAX că de joi și până vineri, la ora 6.00, pompierii bucureșteni au intervenit la cinci incendii.

Cea mai mare amploare a avut-o un incendiu produs joi seară, în jurul orei 19.30, în cartierul Dorobanți, în urma căruia au ars aproximativ 200 de metri pătrați din acoperișul unui imobil. Pentru stingerea focului, reprezentanții ISU au intervenit cu nouă atospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj de descarcerare.

Patru ore mai târziu, un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit în urma unui incendiu izbucnit într-un imobil din sectorul 5 al Capitalei.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 23.30, la o casă de pe strada Sunătoarei, pompierii intervenind cu trei autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și unul de descarcerare.

În locuință a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, incendiul afectând aproximativ 50 de metri pătrați.