Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost trimiși în judecată pentru OMOR după crima de la Padina

Publicat: 28 06. 2024, 17:27

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a decis trimiterea în judecată pentru omor a fiilor vrăjitoarei Sidonia, în cazul bărbatului ucis la petrecerea din Padina.

„În legătură cu cauza larg mediatizată, înregistrată în evidențele acestei unități de parchet, având ca obiect derularea, în noaptea de 10/11.02.2024, în incinta unui corp de clădire aparţinând unui hotel din zona Padina, de pe raza comunei Moroeni, judeţul Dâmboviţa, a unui conflict spontan în urma căruia a rezultat decesul unei persoane, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa au emis la data de 28.06.2024 rechizitoriul în cauză, care a fost înaintat instanţei competente la aceeaşi dată.

Prin intermediul actului de învestire a instanţei s-a dispus trimiterea în judecată a trei inculpaţi, după cum urmează:
M.L. – omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase;
M.L.J. – omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase;
M.G.A. – omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, se arată în comunicatul parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Pocurorii au transmis că au fost îndeplinite toate formalitățile legale pentru a-i trimite pe cei trei inculpați în judecată.

Scena crimei a fost filmată

Scandalul a izbucnit după ce băieții vrăjitoarei Sidonia și ai liderului interlop Fabian ar fi jignit-o pe soția bărbatului respectiv, pe motiv că femeia dansa pe masă. Soțul acesteia i-ar fi lovit, iar cei trei tineri, din răzbunare, l-ar fi omorât cu bestialitate.

Scenele de groază au fost surprinse din mai multe unghiuri de camerele de supraveghere, drept pentru care toată lumea a putut să vadă în ce mod a fost măcelărit târgovișteanul Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani.

După ce au lăsat victima într-o baltă de sânge, cei trei au fugit la cabana „Cuibul cu dor”, aflată în apropiere. Acolo au fost găsiți și reținuți de către polițiști.

La proces, ei au invocat legitima apărare, dar dovezile aflate la dosar, inclusiv imagini explicite surprinse de camerele de supraveghere, îi contrazic.

CITEȘTE ȘI:

Mesajul revoltător al unuia dintre frații Fabian, autorii CRIMEI de la Padina, după ce a fost plasat în arest la domiciliu:„Deci trebuie să înghit eu”

Elena, soția bărbatului UCIS de clanul Fabian, descrie momentele sângeroase ale atacului: „Era plin de găuri pe spate și ei tot îl loveau cu cuțite”

DOSARUL crimei de la Padina, în atenția Inspecției Judiciare. Procurorul general sesizează ABATERI ale magistraților: „Relevă starea de pericol”