FINALA EUROPA LEAGUE 2012. Oprescu: Nu au mai fost puse ecrane pentru meci în Piața „George Enescu”, ci doar în Constituției

Publicat: 09 05. 2012, 15:59
Actualizat: 09 05. 2012, 20:48

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a precizat că în Piața „George Enescu” nu au mai fost instalate ecrane pentru vizionarea finalei Europa League, cu scopul de a nu bloca circulația în zonă, însă suporterii vor putea vedea meciul pe cele instalate în Piața Constituției.

În Piața „George Enescu” a fost amenajată zona dedicată fanilor echipei Atletico Madrid, iar în Piața Constituției, cea pentru suporterii rivalei Athletic Bilbao.

Întrebat despre eventualele probleme ce ar putea apărea ca urmare a faptului că fanii celor două echipe vor viziona meciul în același loc, edilul a spus că nu se anticipează incidente. „Din ambele tabere (de suporteri – n.r.), sunt puțini cei care vor rămâne în stradă, pentru că majoritatea au bilet și vor merge la stadion”, a arătat Oprescu.

Primarul general a mai spus că, până la această oră, reprezentanții Poliției au raportat că nu s-au înregistrat incidente. Oprescu a precizat și că, potrivit informațiilor primite de la Aeroportul Otopeni, în România continuă să sosească avioane cu suporteri spanioli.

Finala Europa League, în care vor juca echipele spaniole Atletico Madrid și Athletic Bilbao, este programată de la ora 21.45, pe Arena Națională din Capitală.

Pentru acest eveniment, în București vor fi prezenți circa 30.000 de spanioli, potrivit estimărilor.

Meciul va fi transmis în direct de Pro TV.