Fiul unui primar din Gorj, arestat pentru crimă

Publicat: 15 02. 2012, 09:44
Actualizat: 09 03. 2012, 19:47
Fiul primarului din comuna gorjeană Bolboși a fost arestat preventiv, luni, de Tribunalul Gorj, pentru omor calificat, fiind acuzat de uciderea unui elev de 18 ani,.

Fiul primarului din comuna gorjeană Bolboși a fost arestat preventiv, luni, de Tribunalul Gorj, pentru omor calificat, fiind acuzat de uciderea unui elev de 18 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cornel Croitoru, în vârstă de 18 ani, a fost reținut, duminică, după ce a fost considerat suspectul principal în uciderea unui elev de 18 ani, într-un scandal produs în fața unei discoteci din zona centrală a orașului Turceni. Daniel Ionașcu a murit după ce agresorul său i-a secționat cu un cuțit artera abdominală, provocându-i o puternică hemoragie internă.

Cornel Croitoru a fost audiat din nou, luni, de procurorul criminalist Gheorghe Roibu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Procurorul a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că pe parcursul audierilor tânărul și-a recunoscut faptele și le-a regretat, punându-le pe seama consumului de alcool și a insultelor pe care le-ar fi primit de la victimă.

Primarul din Bolboși, Viorel Croitoru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că și alți tineri ar putea fi implicați în altercația respectivă. El susține că fiul său nu a fost singurul care a participat la scandalul produs duminică, în jurul orei 04.00, însă anchetatorii nu au mai pus pe nimeni altcineva sub acuzare. (Mediafax)