Flutur: De fapt, Guvernul nu dorește votul uninominal

Publicat: 15 02. 2012, 11:00
Actualizat: 18 05. 2012, 23:33
Președintele executiv al PLD Gheorghe Flutur, a declarat, astăzi, că așteaptă ca Executivul să se prezinte în Parlamenent pentru asumarea răspunderii pe votul uninominal, până în prezent existând doar „fraze despre asumarea răspunderii", în fapt nedorindu-se introducerea acestui vot.

 

Președintele executiv al PLD Gheorghe Flutur, a declarat, astăzi, că așteaptă ca Executivul să se prezinte în Parlamenent pentru asumarea răspunderii pe votul uninominal, până în prezent existând doar „fraze despre asumarea răspunderii“, în fapt nedorindu-se introducerea acestui vot.

„Acest Guvern nu dorește votul uninominal , după cum a arătat foarte limpede prin scurgerea unei perioade mari de timp fără să se ia o decizie în acest sens“, a arătat președintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur.

Flutur a menționat că PLD așteaptă ca Guvernul să pună în practică anunțul privind asumarea răspunderii pe votul uninominal.

„Până în prezent avem fraze despre asumarea răspunderii. Așteptăm ca Guvernul să vină în Parlament și să își asume răspunderea pe votul uninominal“, a precizat acesta.

Mai mult pe www.mediafax.ro