Focuri de ARMĂ într-un parc public de lângă Moscova. Atacatorul este căutat de autoritățile ruse

Publicat: 26 10. 2024, 22:21
Actualizat: 27 10. 2024, 01:44

This browser does not support the video element.

Panică în Parcul Central Pushkino de lângă Moscova, vineri seară, unde s-au auzit mai multe focuri de armă, notează agenția Nexta. Imaginile video arată cum oamenii fug din zonă, cuprinși de groază.

Un individ neidentificat a deschis mai multe focuri de armă în Parcul Central Pushkino de lângă Moscova, una dintre cele mai populate zone din proximitatea capitalei Rusiei, notează agenția de știri Nexta.

Înregistrările video au surprins haosul și panica din momentul atacului. Oamenii aflați la fața locului, majoritatea adolescenți, fug disperați, încearcă să părăsească cât mai rapid zona și să se adăpostească.

Potrivit publicațiilor rusești, cel care a deschis focul este un individ, care nu a fost identificat încă de poliție. Aceleași surse afirmă că atacul ar fi pornit de la un conflict între tineri, în care adolescentă ar fi fost hărțuită verbal. Conflictul ar fi escaladat, moment în care un bărbat din grup ar fi tras mai multe focuri de armă.

Momentan nu există informații despre potențiale victime. Autoritățile au ajuns la fața locului și încearcă să stabilească circumstanțele atacului.

FOTO/VIDEO NEXTA

Citește și:

Vladimir Putin nu va face concesii pentru oprirea războiului din UCRAINA /„Orice rezultat trebuie să fie în favoarea Rusiei”

PUȘCĂRIAȘII lui Putin. „Li s-a dat de ales: să rămână în închisoare sau să-și răscumpere vina cu sânge, pe frontul din Ucraina”

Trecut de Putin pe linie moartă, „ȘOIMUL” Nikolai Patrushev și-a păstrat influența în FSB. Ce carte joacă fosta „eminență cenușie” de la Kremlin