Fostă handbalistă la HC Zalău, arestată sub acuzația că a furat 5.000 de euro și un ceas

Publicat: 13 06. 2013, 13:10
Actualizat: 05 02. 2019, 02:01

Andreea Tămaș Stanciu, fostă jucătoare a echipei de junioare CSȘ Zalău și a celei de senioare HC Zalău, a fost arestată preventiv împreună cu soțul ei după ce au fost dați în urmărire generală de IPJ Cluj pentru furtul sumei de 5000 de euro și a unui ceas dintr-o mașină aflată în parcarea unui mall.

Andreea Stanciu și soțul ei, Gelu Stanciu, au fost prinși marți noapte de polițiști în Zalău, după ce fuseseră dați în urmărire generală pentru furtul comis în parcarea Iulius Mall, din Cluj, informează sportulsalajean.ro.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri, al Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj au identificat marți noaptea, pe raza municipiului Zalău, două persoane, soț și soție, S. Andreea și S. Gelu, date în urmărire generală de IPJ Cluj. Pe numele celor doi s-a emis un mandat de arestare prevenită pentru 30 de zile pentru că au furat 5.000 de euro și un ceas dintr-un autoturism aflat în parcare la Iulius Mall din Cluj”, a declarat Tincuța Dumuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, conform sursei citate.

În vârstă de 23 de ani, Andreea Stanciu, pe numele dinaintea căsătoriei Tămaș, a jucat la CSȘ Zalău, iar pentru o perioadă a avut și dublă legitimare la HC Zalău. Timp de un sezon a jucat și la echipa de junioare de la Rapid București. Handbalista a făcut parte și din naționala de junioare.