Fostă Miss Argentina a murit după o operație estetică

Publicat: 16 02. 2012, 10:02
Actualizat: 21 02. 2012, 22:23
Fosta Miss Argentina, Solange Mangano, a murit în urma unor complicații apărute după ce a efectuat o operație chirurgicală estetică la fese, informează publicația britanică The Independent.

Fosta Miss Argentina, Solange Mangano, a muritîn urma unor complicații apărute după ce a efectuat ooperație chirurgicală estetică lafese, informează publicația britanică The Independent.

Potrivit sursei citate, vedeta, în vârstă de 38 de ani, era mamă adoi copii, gemeni, iar în 1994 a câștigat coroana la concursul MissArgentina.

Femeia a murit din cauza unui embolism pulmonar, duminică, după cetimp de trei zile s-a aflat într-o condiție critică, survenită uneioperații estetice de gluteoplastie, făcută în Buenos Aires, noteazăpublicația, care citează The Belfast Telegraph.

Un prieten apropiat, Roberto Piazza, a spus că procedura operațieiestetice a implicat injectarea cu anumite lichide specifice, careulterior au ajuns la plămâni și creier.

„O femeie care a avut totul și-a pierdut viața pentru a avea unposterior mai ferm”, a mai spus Piazza, legat de decesul amiceisale.

Funeraliile fostei Miss Argentina au fost difuzate în cursul zileide luni de televiziunea argentiniană.

Doctorul Gonzalo Cortes y Tristan a spus că femeia a ajuns laspital cu o deficiență respiratorie acută și că starea ei desănătate s-a deteriorat constant până când a survenitembolismul.

Mediafax