Fostul prefect de Cluj Florin Stamatian a lovit o fată pe o trecere de pietoni

Publicat: 20 06. 2012, 11:16
Actualizat: 20 06. 2012, 14:52

Fostul prefect de Cluj Vasile Florin Stamatian este cercetat de polițiști pentru vătămare corporală din culpă, după ce a lovit o adolescentă de 15 ani pe o trecere de pietoni din municipiul Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Anca Purdea, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că accidentul rutier a avut loc în luni, în municipiul Cluj-Napoca, în Piața Cipariu.

„Accidentul a avut loc, în 18 iunie, la ora 7.50, când un autoturism condus de Vasile S. (n.r. – Vasile Florin Stamatian), care se deplasa dinspre bulevardul Titulescu, la intersecție cu strada Posada, la un viraj la stânga, nu a acordat prioritate pietonilor și a lovit o adolescentă de 15 ani care traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului”, a mai spus Anca Purdea.

Adolescenta a fost rănită ușor, însă nu a necesitat internare.

Conform sursei citate, Stamatian este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a ieșit negativ.

Florin Stamatian a fost prefect al județului Cluj în perioada februarie 2009 – mai 2012. După eliberarea din funcție, în urma unei hotărâri a Guvernului Ponta, Stamatian s-a reînscris în PDL, unde ocupă funcția de vicepreședinte al filialei județene.