FRANK ZAMBONI, omagiat astăzi de Google. Cum se joacă Google Doodle-ul interactiv pentru FRANK ZAMBONI. VIDEO

Publicat: 16 01. 2013, 18:49
Actualizat: 30 07. 2014, 01:11

FRANK ZAMBONI, inventatorul mașinii ZAMBONI de refăcut gheața, este omagiat de Google printr-un Doodle interactiv, la 112 ani de la nașterea sa.

În jocul interactiv prin care Google îl omagiază pe FRANK ZAMBONI, utilizatorii „conduc”, cu ajutorul săgeților, o mașină ZAMBONI, mai întâi pe un patinoar, apoi pe un teren de hochei, și trebuie să refacă gheața „stricată” de patinatori și hocheiști.

PLUS: Șoc în Tulcea: Ce bărbat normal la cap își face asta?! Medicii încearcă la această oră să i-o scoată – MĂREȘTE FOTO

PLUS: Cine-l așteaptă azi pe Ghiță la portiță? CUM ARATĂ AZI CLEOPATRA STRATAN, fetița-fenomen de altădată

PLUS: ALERTĂ! Scânteia care detonează BOMBA în EUROPA: cea mai nouă națiune de pe continent ȘI-A SCRIS DECLARAȚIA DE INDEPENDENȚĂ!

PLUS: ULTIMA ORĂ. Surpriză deosebit de neplăcută pentru ACEASTĂ CATEGORIE DE ȘOFERI: verifică aici dacă ești vizat

În jocul cu mașina ZAMBONI, utilizatorii trebuie să curețe întreaga suprafață a patinoarului înainte să expire timpul și să se termine combustibilul. Jocul Google pentru ZAMBONI are șapte niveluri de dificultate, de-a lungul cărora numărul patinatorilor sau al hocheiștilor crește, iar pe patinoar apar coji de banane, care îi încurcă pe utilizatori, ori canistre de benzină, care îi ajută.