Furtuna face ravagii în mai multe orașe din România. Un acoperiș a căzut pe mașini și copacii au fost doborâți la pământ -FOTO/VIDEO

Publicat: 27 04. 2019, 17:47

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, ca urmare a unei furtuni, sâmbătă, mai multe acoperișuri au fost luate de vânt, iar câțiva copaci au fost doborâți la pământ.

Astfel, pompierii timișeni au intervenit pe str. Mareșal Constantin Prezan, la acoperișul unui bloc, și pentru degajarea mai multor copaci, printre care și o creangă care a căzut pe fire electrice, pe str. 3 August. Totodată, acoperișul unui bloc a căzut pe două mașini, pe str. Martir Elena Nicoară, str. Putnei a fost inundată, iar un semafor este pe punctul de a pica, la ieșire spre localitatea Moșnița.

Județul Timiș s-a aflat, sâmbătă, sub cod portocaliu de ploi, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină.

 

Ploi puternice și grindină în Dâmbovița

A plouat cu grindină în localitatea Voinești, județul Dâmbovița, imaginile surprinse de localnici arătând forța vijeliei, care a durat câteva minute.

Oamenii din Voinești au postat pe Facebook imagini cu grindina care a căzut în localitate.

Ploaia cu gheață a căzut doar câteva minute.

Județul Dâmbovița a fost sub cod galben de ploi, până sâmbătă după-amiaza.