Gabriel Oprea, despre discuțiile privind Codul Fiscal: Dialogul s-a dovedit constructiv

Publicat: 27 08. 2015, 10:59

„Dialogul s-a dovedit foarte constructiv, știți foarte bine că și UNPR a propus dialog, a fost dialog tehnic, acum este dialog la nivelul liderilor de partide parlamentare și cred că este un dialog constructiv și se va vedea acest lucru, lucrurile se armonizează ceea ce este până la urmă în interesul României. Vor ieși colegii mei și din coaliție și din opoziție și o să vedeți că a fost foarte importantă această întâlnire, lucrurile se armonizează”, a declarat președintele UNPR Gabriel Oprea, precizând că a fost nevoit să plece înaintea încheierii discuțiilor pentru că are alte „activități”.

Întrebat dacă s-a stabilit cu cât va scădea TVA, Oprea nu a vrut să răspundă, dar a precizat că vor fi surprize plăcute.

„Veți fi surprinși plăcut fiindcă lucrurile merg cam spre concluzia de la discuția tehnică, liderii de partdide acum se armonizează și veți vedea că a fost foarte bună întâlnirea până la urmâ pentru o problemâ foarte importantă România.

Solicitat să răspundă dacă era oportună și prezența ministrul de Finanțe la această întâlnire, liderul UNPR a spus că Eugen Teodorovici a fost la la întâlnirile tehnice, unde s-au întâlnit toți reprezentanții partidelor, PSD fiind reprezentat prin Teodorovici.

Oprea a plecat mai devreme de la consultări spunând că merge la o altă acțiune.

Liderii PSD, PNL, UNPR, UDMR și ALDE discută la această oră în biroul președintelui Camerei, Valeriu Zgonea, despre modificările Codului fiscal.