Gabriela Firea, ATAC murdar la Klaus Iohannis: ”A fi familist înseamnă și să ai copii. Când a spus că investește în imobiliare, nu în copii, a spus din greșeală ce gândea”

Publicat: 09 10. 2014, 10:30
Actualizat: 05 07. 2016, 21:33

”Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci și a avea copii… Nu ești un om complet fără să crești un copil și consider că, din greșeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educația copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preț pe investiția în imobiliare decât în educația copiilor”, a declarat Gabriela Firea.

Fosta prezentatoare TV a continuat spunând că, spre deosebire de Iohannis, prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, este un ”bun familist”. ”Este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiță, Irina, și sunt convins că-și mai doresc Daciana și Victor copii. Eu, ca mamă, le urez să mai aibă”, a mai spus Gabriela Firea.

Purtătoarea de cuvânt a campaniei prezidențiale a PSD susține că, indiferent dacă poate sau nu să facă un copil, Klaus Iohannis trebuia să înfieze unul. ”Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poți să înfiezi un copil dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere. Din perspectiva financiară, nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poată îngriji 1-2 copii”, a mai spus Gabriela Firea.

Fosta prezentatoare TV are doi copii și este din nou însărcinată.