Prima pagină » Știri » GÂNDUL LIVE. Alex Ștefănescu, actor, despre clipul făcut pentru UTCB: „Am primit un feedback foarte bun”

GÂNDUL LIVE. Alex Ștefănescu, actor, despre clipul făcut pentru UTCB: „Am primit un feedback foarte bun”

Alex Ștefănescu, actorul care a realizat un clip de promovare pentru UTCB (Universitatea Tehnică de Construcții București), a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre feedback-ul primit din partea celor interesați de o carieră în construcții.

Alex Ștefănescu: „Am primit un feedback foarte bun”

„Sunt șapte facultăți acolo, sunt opțiuni destule. Am primit feedback foarte bun. Are peste 100.000 de vizualizări. Sper să atragă atenția asupra acestei oportunități de carieră. O parte din profesorii care se ocupă de construcțiile de lemn de acolo, evident este o expresie, avem nevoie de toate materialele de construcții, dar și de toate tipurile de oameni, dar nu fi lemn, fă-ți treaba!

Dacă ești lemn ai șansele să devii bâtă. Am încercat să aflu din răsputeri ce se întâmplă între constructori și arhitecți.

Profesorul trebuie să fie un mentor, cu har pentru meseria lui

Eu am 31 de ani, eu am terminat facultatea de actorie, UNATC. Dar ce te faci actor o să mori de foame. Mi-a plăcut cartea. Dar sistemul de învățământ, nu sunt un expert…E nevoie în orice relație de student-elev-profesor, ca profesorul să fie un mentor, cineva care are un har pentru meseria lui, te face să vrei să înveți materia, dacă am un profesor care nu prea știe ce face acolo, e dificil. Asta te face să înveți materia.

Ar trebui cumva să te decizi, nu știu nici matematică, dar vreau să dau la Construcții, e mai greuț așa. Dar unii se descurcă acum din alte meserii, și-au dat seama că nu e pentru ei”, a declarat Alex Ștefănescu la GÂNDUL LIVE.

Universitatea Tehnică de Construcții București oferă 855 de locuri la buget și 300 de locuri la taxă.

Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole: 295 locuri buget, 70 locuri cu taxă
Facultatea de Inginerie a Instalațiilor: 200 locuri buget, 55 locuri cu taxă
Facultatea de Hidrotehnică: 104 locuri buget, 50 locuri cu taxă
Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri: 70 locuri buget, 30 locuri cu taxă
Facultatea de Geodezie: 56 locuri buget, 35 locuri cu taxă
Facultatea de Utilaj Tehnologic: 50 locuri buget, 30 locuri cu taxă
Facultatea de Inginerie în Limbi Străine: 80 locuri buget, 30 locuri cu taxă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între ... vezi toate articolele

Citește și