Geoană: Sper să constatăm la moțiune existența unei noi majorități, să propună guvern de specialiști

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 01 03. 2012, 13:06
Liderul PSD, Mircea Geoană, a afirmat, duminică, la Bistrița, că speră să poată constata, cu ocazia moțiunii de cenzură, existența unei noi majorități în Parlament, care să propună un nou Executiv, format din "buni specialiști", pentru a pune capăt "unui guvern și regim politic care au dezamăgit".

Liderul PSD, Mircea Geoană, a afirmat, duminică, la Bistrița, căsperă să poată constata, cu ocazia moțiunii de cenzură, existențaunei noi majorități în Parlament, care să propună un nou Executiv,format din „buni specialiști”, pentru a pune capăt „unui guvern șiregim politic care au dezamăgit”.

„Să începem demolarea regimului Băsescu-Boc, sper să fie primamoțiune de cenzură din ultimii 20 de ani care reușește. După 20 deani, ce lecție am învățat, după un an și ceva de criză extrem dedură ce lecție am învățat, și PSD poate e vinovat că în ultimii 20de ani România nu a mers atât de bine, dar suntem hotărâți săreușim să punem capăt unui guvern și regim politic care audezamăgit majoritatea populației”, a spus Geoană.

El a spus că speră ca săptămâna viitoare să se dea șansa unuiguvern de „buni specialiști”, care „să înceapă să pună pe picioareun început de politică economică dramatic diferită” de cea actuală.

Citește mai multe declarații ale luiMircea Geoană despre moțiunea de cenzură pewww.mediafax.ro