Gheorghe Flutur va fi șeful campaniei electorale a PDL și a lui Traian Băsescu

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 03 03. 2012, 02:05
Vicepreședintele PDL Gheorge Flutur va fi directorul campaniei electorale PDL pentru alegerile prezidențiale și al campaniei lui Traian Băsescu, a declarat, vineri, deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Vicepreședintele PDL Gheorge Flutur va fi directorul campanieielectorale PDL pentru alegerile prezidențiale și al campaniei luiTraian Băsescu, a declarat, vineri, deputatul PDL de Suceava IoanBălan, citat de corespondentul MEDIAFAX.

„Gheorghe Flutur va fi șeful campaniei electorale a candidatuluidin partea PDL, Traian Băsescu. Traian Băsescu va candida dinpartea PDL sau va fi susținut de PDL, iar Gheorghe Flutur va fișeful campaniei electorale”, a spus Bălan.

El a menționat s-a ajuns la această decizie în condițiile încare Vasile Blaga, care până acum a condus toate campaniileelectorale ale PDL, este ministru interimar al Administrației șiInternelor și nu se mai poate ocupa de campania electorală.

Ministrul interimar de Interne, Vasile Blaga, a declarat,vineri, că va asigura organizarea de alegeri prezidențiale „libereși corecte”, reluând afimația potrivit căreia nu va conducecampania lui Traian Băsescu și nu va face parte din staff-ul PDL.Blaga a mai spus că nu va modifica niciun act inițiat deja deMinister legat de alegeri.

Blaga anunțase și joi că nu va mai conduce campania alectorală aPDL.

Mediafax