Gigi Becali: Hagi va fi cel mai bine plătit antrenor din România

Publicat: 15 02. 2012, 09:49
Actualizat: 25 07. 2012, 21:46
„Am vorbit cu Hagi, am spus toate detaliile, le-a acceptat și el, și eu și cred că în proporție de 99 la sută Hagi este antrenorul Stelei. Banii i-am negociat foarte repede. Eu am spus o sumă, el a spus alta, sunt niște chestii de bun simț, că suntem rude, naș, fin... nu mai ții cont de niște bani la negocieri", a spus Becali.

„Am vorbit cu Hagi, am spus toate detaliile, le-a acceptat și el, și eu și cred că în proporție de 99 la sută Hagi este antrenorul Stelei. Banii i-am negociat foarte repede. Eu am spus o sumă, el a spus alta, sunt niște chestii de bun simț, că suntem rude, naș, fin… nu mai ții cont de niște bani la negocieri”, a spus Becali, care nu a dorit să dezvăluie termenii contractului ce va fi încheiat cu Gheorghe Hagi.

Totuși, Becali a menționat că fostul selecționer va fi cel mai bine plătit antrenor din campionatul intern și că luni acesta va veni la București pentru a semna contractul cu Steaua: "Hagi e cel mai scump antrenor din România. Ia cei mai mulți bani din România. Luni vine la București să punem pe hârtie ce am vorbit”.

Finanțatorul stelist a adăugat că obiectivul lui Gheorghe Hagi va fi clasarea Stelei pe locurile 1-2 în campionat. "De obiectiv nici n-am discutat. I-am zis: «Tu știi ce ai de făcut la Steaua. N-am să răspund eu în fața oamenilor sau a presei. Tu singur ai spus că locul doi nu e al Stelei. Deci este problema ta dacă ai să fii pe 2 sau pe 3. Eu n-am să mă cert cu tine niciodată. Tu trebuie să răspunzi la oameni. Dacă ai să fii pe doi, nu ar fi o problemă, dar dacă ai fi pe trei o să fie problemă… Tu ai spus că locul doi nu e al Stelei, dar dacă o să fii pe trei?»”, a spus Becali.

Gigi Becali nu a precizat pe ce perioadă se va întinde contractul lui Gheorghe Hagi. „I-am zis: «Dacă vrei, semnăm pentru 20 de ani, că eu nu o să dau niciodată un antrenor afară. Mai mult, pe Hagi, care e nașul meu, cum să-l dau afară? (…) La Steaua când ai ajuns pe locul 3 pleci singur. I-am spus: «Și pe 5 dacă ai fi, n-am să te dau afară niciodată pe tine». Steaua are anumite canoane din care nu poți ieși”, a punctat finanțatorul stelist. (Mediafax)