Gino Manzotti de la DJ Project, implicat într-un accident rutier

Publicat: 27 04. 2013, 13:48
Actualizat: 31 07. 2014, 05:25

Un cunoscut artist din România a fost implicat într-un accident rutier din Timișoara, după ce patru mașini s-au ciocnit, informează Mediafax.

Mai exact, este vorba despre Gino Manzotti, de la formația DJ Project, a cărui mașină a fost lovită de un autoturism BMW, condusă de o femeie care nu s-a asigurat la un sens giratoriu. Mașina șoferiței a lovit astfel un autovehicul, care a ricoșat în alte două atutoturisme, din cauza vitezei prea mari.

„Două mașini marca BMW s-au tamponat într-o intersecție din zona centrală a municipiului Timișiara, în urma impactului alte două mașini, una marca BMW și alta Fiat, au fost proiectate pe spațiul verde, în afara carosabilului. În urma acestui accident a rezultat rănirea ușoară a două persoane care au fost transportate la Spitalul Municipal, pentru îngrijiri medicale. Într-una dintre mașinile proiectate în afara carosabilului se afla și componentul trupei DJ Project Gino Manzotti, care nu a fost rănit”, a declarat Bocancea, pentru Mediafax.

sursă foto: Facebook

Primele informații arătau că deși mașina care a provocat accidentul este grav avariată, iar două persoane au avut nevoie de intervenția medicilor, nicio persoană nu a fost grav rănită. Cu toate acestea, debanat.ro  scrie că femeia care conducea BMW-ul se află la Spitalul Municipal, fiind în stare critică.