Glumă sfârșită tragic. Un bărbat a vrut să își păcălească iubita, însă rezultatul a fost unul devastator – sinucidere

Publicat: 03 05. 2019, 11:35

Tânăra Amy Leaman a crezut inițial că partenerul ei îi înscenează o altă farsă, dar când s-a apropiat de trupul neînsuflețit al bărbatului și-a dat seama că de data aceasta lucrurile sunt reale. 

După ce l-a lovit, pălmuit și a țipat la el în speranța că îl va trezi, femeia a fugit la bucătărie pentru a lua un cuțit să îi taie pantalonii din jurul gâtului. Însă în ciuda faptului că a fost dus la spital, Danny a murit la trei zile după, pe 4 august. 

Amy a declarat în cadrul unei anchete deschise de autoritățile din North Staffordshire că bărbatul obișnuia să îi însceneze tot felul de farse: „Cu câteva săptămâni în urmă și-a turnat sos de roșii pe el și mi-a spus că s-a înjunghiat, dar am simțit mirosul sosului și mi-am dat seama că era o farsă. A făcut-o ca să mă șocheze. Obișnuia să procedeze așa pentru a face oamenii să râdă”. 

Potrivit publicației Daily Star, autoritățile au stabilit că a fost o „moarte accidentală”: „Circumstanțele sunt foarte neobișnuite, iar asta pare a fi o farsă care a mers prost și a condus la moartea domnului Munro”. 

Foto: Facebook / Eugene Henderson