Guvernul: Robert Cazanciuc depune astăzi jurământul de ministru al Justiției

Publicat: 15 04. 2013, 11:47
Actualizat: 20 03. 2015, 00:01

Robert Cazanciuc a fost desemnat oficial ministru al Justiției. Primul care a făcut publică numirea a fost Guvernul care i-a anunțat prezența premierului Victor Ponta la învestitură.

Decretul de numire în funcție a fost semnat astăzi de președintele Traian Băsescu. Ceremonia de depunere a jurământului, la care va participa primul-ministru, este programată, potrivită anunțului asumat de Guvern, în această seară de la ora 18.00, la Palatul Cotroceni.

Palatul Victoria a transmis această informație înainte însă ca Președinția să facă un anunț oficial.

LEONHARD EULER, omul care a revoluționat matematica, astronomia, fizica și logica, omagiat astăzi de Google. Cum a reușit LEONHARD EULER să schimbe științele exacte. VIDEO

Cazanciuc a fost nominalizat joi de Ponta ca titular al portofoliului lăsat descoperit de Mona Pivniceru, după numirea acesteia la Curtea Constituțională. La varanta fostului procuror și coleg al lui Victor  Ponta la Corpul de Control în vremea guvernării Năstase s-a ajuns după de liberalii au obiectat cu privire la numirea șefului ANI, Horia Georgescu, în aceeași funcție. Justiția a revenit PSD în structura actualui guvern în condițiile renunțării PNL la acest portofoliu după recentul conflict în USL care a vizat nominalizarea procurorilor-șefi fără acordul lui Crin Antonescu.