Haos pe o șosea din Iași. Șoferul unei basculante, surprins în timp ce conduce cu viteză pe CONTRASENS

Publicat: 22 08. 2024, 13:37
Actualizat: 22 08. 2024, 13:39

This browser does not support the video element.

Pericol pe o șosea din Iași, unde șoferul unei basculante a fost filmat în timp ce conducea cu viteză pe contrasens. Poliția Rutieră s-a sesizat în privința incidentului. 

Șoferul unei basculante a cauzat panică pe o șosea din județul Iași, când a început să circule cu viteză pe contrasens. Incidentul a fost surprins de un alt participant la trafic, iar Poliția Rutierră s-a sesizat cu privire la acest caz.

Șoferul unei basculante a fost surprins în timp ce gonea pe o șosea din județul Iași. În imaginile filmate de o cameră de bord se poate vedea cum mastodontul circulă cu viteză pe contrasens.

Din primele informații, acesta s-ar fi luat la întrecere cu tirul care circula regulamentar. Conform declarațiilor făcute de Poliția Rutieră, vehiculul la parcurs astfel aproape 1km. Șoferul inconștient riscă acum să fie amendat și să rămână și fără permisul de conducere.

CITEȘTE ȘI:

Accident cu doi morți și trei răniți în Sibiu. Autoturism spulberat de un TIR pe DN1

Daune URIAȘE după un accident rutier. Familia victimei va primi despăgubiri de 650.000 de euro

ACCIDENT mortal pe DN 55 produs de o șoferiță de 63 de ani. Un taximetrist a murit fulgerător după ce mașina sa a fost spulberată în impact