Hașotti: Cioroianu are în continuare sprijinul PNL și al Guvernului

Publicat: 15 02. 2012, 11:13
Actualizat: 21 05. 2012, 12:41
Vicepreședintele liberal, senatorul Puiu Hașotti, a declarat, astăzi, la finele BPC, că ministrul de Externe Adrian Cioroianu are în continuare sprijinul PNL și al Executivului, menționând că toți colegii liberali consideră că declarațiile lui Cioroianu au fost făcute „la cald" și au fost „nefericite".

 

Vicepreședintele liberal, senatorul Puiu Hașotti, a declarat, astăzi, la finele BPC, că ministrul de Externe Adrian Cioroianu are în continuare sprijinul PNL și al Executivului, menționând că toți colegii liberali consideră că declarațiile lui Cioroianu au fost făcute „la cald“ și au fost „nefericite“.

„Nu s-a luat vreo decizie în cazul Cioroianu. A fost o discuție foarte scurtă pe această temă. Domnul Cioroianu ne-a informat asupra acestor declarații. Toți considerăm că au fost făcute la cald, nefericite, dar și-a cerut imediat scuze și condiderăm subiectul închis“, a declarat Hașotti.

Totodată, Hașotti a precizat că principala temă de discuție a ședinței BPC a fost legată de campania pentru PE, subliniind că sunt „indicii“ că lucrurile merg bine pentru PNL.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro