HOROSCOPUL ZILEI, 11 martie 2020. Berbecii sunt cu capul în nori și nu se pot concentra

Publicat: 10 03. 2020, 21:58
Nativii zodiei Rac reușesc să-și păstreze calmul, pe 19 mai 2020

Horoscopul zilei, 11 martie 2020. Leii se gândesc la o călătorie pe care și-o doresc de mult și pe care au fost nevoiți să o amâne de mai multe ori.

Berbec

Berbecii sunt cu capul în nori și nu reușesc să se concentreze nici măcar asupra lucrurilor de rutină. Se gândesc doar la viitor și la aspirațiile pe care le au.

Taur

Nativii din această zodie muncesc mult pentru ceea ce își doresc și există posibilitatea să ajungă la extenuare. Încercați să vă ascultați și corpul și să luați câte o pauză, atunci când simțiți nevoia!

Gemeni

Pasiunea te caracterizează azi și există riscul să nu îți poți controla mereu emoțiile. Totuși, ai parte de o zi productivă în care reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui.

Rac

Vei fi nevoit să iei mai multe decizii importante, dar trebuie să acorzi atenție și detaliilor. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere.

Leu

Te gândești la o călătorie pe care ți-o dorești de mult și pe care a fost nevoie să o amâni de mai multe ori. Vei discuta cu o persoană importantă din viața ta despre ce aveți de făcut.

Fecioară

Persoanele din această zodie sunt caracterizate de o energie pozitivă și vor munci pentru tot ceea ce își doresc. În plus, nu mai sunt pasive atunci când vine vorba de lucrurile care îi deranjează în societate.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro