Imagini de necrezut: Trei copii au distrus o școală întreagă din cauza unei jucării care cânta – FOTO

Publicat: 12 09. 2019, 14:08

Incidentul a avut loc miercuri, 11 septembrie, la școala din Clejani, acolo unde Adi (8 ani), Nico (9 ani) și Edi (10 ani), au pătruns pe un geam, după terminarea orelor, scrie Giurgiu Pe Surse.

Cei trei minori au reușit, în doar trei ore, să distrugă cinci clase, cancelaria, o baie și centrala termică.

„Am observat că un geam este deschis și am zis să intrăm pentru a vedea ce este înăuntru. Ne-am plimbat prin școală, când o jucărie a început să cânte. Este aia care anunță că este ora trei. Am luat-o și am aruncat-o în cutia cu jucării, nu a încetat zgomotul. Am dat în ea cu un băț, care a sărit și l-a lovit pe ăsta mic. Atunci ne-am enervat și am început să distrugem totul. Am văzut și într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv până am început să obosim”, a povestit unul dintre copii.

Mobilierul școlar, cataloage, materiale didactice, uși, geamuri, grupul sanitar, centrala termică, toate au fost distruse de cei trei copii.

După ce au obosit, cei trei au distrus și instalația electrică. Femeia de serviciu a școlii a făcut descoperirea șocantă. Doi dintre ei făceau duș în baie, iar la vederea femeii, unul dintre ei a fugit dezbrăcat acasă, dar a revenit după câteva zeci de minute ca să ia parte la ancheta Poliției.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Foto: Ciobotaru Marilena/ Facebook