IMAGINI deplorabile cu mizeria de la bordul unui avion. Directorul ANPC: „Prețul biletelor crește, iar curăţenia este uneori inexistentă

Publicat: 23 08. 2024, 10:47
Actualizat: 23 08. 2024, 10:51

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, a publicat pe social-media imagini care prezintă condițiile groaznice pe care trebuie să le suporte pasagerii de la bordul unui avion. 

Paul Anghel, directorul ANPC, a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook câteva fotografii ce arată condițiile dintr-un avion al companiei FLYONE. În imaginile publicate se poate observa că scaunele din avion au partea metalică desfăcută, sunt uzate și murdare.

Directorul general al ANPC notează că în asemenea aeronave îţi poţi rupe hainele sau te poţi murdări.

”Preţul biletelor curselor aeriene creşte concomitent cu deprecierea aeronavelor iar curăţenia este uneori inexistentă, te poţi îmbrăca într-o salopetă de lucru pentru a fi eventual protejat în a nu îţi murdări sau rupe hainele….”, a declarat Paul Anghel, care indică faptul că avionul este utilizat de compania FLYONE, companie aeriană low-cost din Republica Moldova, fondată în 2016.

CITEȘTE ȘI:

Concediu de COȘMAR pentru un cuplu de români. Ce au putut să găsească într-un hotel de 4 stele din Turcia

Sorin Grindeanu, nemulţumit de ritmul de lucru de pe Centura Sud a Craiovei: Îi atenţionez să mărească ritmul. Pot rezilia CONTRACTUL

ANPC a închis supermarketul și mai multe restaurante și cafenele din Aeroportul Otopeni. Care au fost neregulile și ce amenzi s-au dat (VIDEO)