Imagini șocante: Un tată este rupt cu bătaia de un altul, chiar sub privirile copiilor lor. De la ce a început totul – VIDEO

Publicat: 02 09. 2019, 14:03

This browser does not support the video element.

Cearta între doi copii, de 9, respectiv 11 ani a degenerat într-un conflict între tații lor.

Incidentul între cei mici a pornit de la un leagăn, dintr-un parc de joacă. Copiii s-au certat și unul dintre ei și-a sunat tatăl, care i-a făcut observație celuilalt copil. La rândul său, și acesta și-a chemat tatăl. Supărat că cineva i-a făcut observație copilului lui, a început să îl lovească cu pumnii și picioarele pe celălalt adult.

Totul a fost filmat de cineva care trecea prin zonă. Imaginile au fost văzute și de către polițiști, care s-au autosesizat și au început cercetările într-un dosar de loviri și alte violențe și tulburarea liniștii publice.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din fața unui bloc din municipiul Iași, l-ar fi agresat fizic cu pumnii și picioarele pe un alt bărbat, de 45 ani, din municipiul Iași, de față fiind și alte persoane”, a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar de loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

În urma audierilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, procurorii au decis cercetarea acestuia sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Foto: Captură