Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, la spital din cauza unor probleme cardiace

Publicat: 01 09. 2013, 13:47
Actualizat: 01 04. 2019, 18:57

Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a ajuns, duminică, cu o ambulanță, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru investigații medicale, după ce a acuzat o stare de rău cauzată de probleme cardiace, în prezent starea sa fiind stabilă.

Potrivit regelui internațional al tuturor romilor creștini de pretutindeni, Dan Stănescu, inițial, Iulian Rădulescu s-a prezentat la control la spitalul din Costești, județul Argeș, dar pentru că la această unitate medicală nu există doctor cardiolog a fost luată decizia de a fi dus cu salvarea la Pitești pentru control și investigații suplimentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Împăratul nostru nu s-a simțit prea bine și s-a dus la spital pentru un control, el a venit de ieri (n.r. – sâmbătă) aici, la Costești, la Casa Regală, unde a participat la stabor, iar azi dimineață (n.r. duminică) a acuzat o stare de rău și de oboseală, gândiți-vă că are o vârstă înaintată, 75 de ani, iar ieri a venit cu mașina conducând de la Sibiu până în Argeș. Am fost cu dânsul la spitalul de aici, de la noi, de la Costești, dar unitatea nu are medic cardiolog, de gardă era un doctor pediatru, și în acest condiții a fost dus cu salvarea la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, unde va fi consultat de către un medic cardiolog”, a declarat regele internațional al tuturor romilor creștini de pretutindeni, Dan Stănescu.
Potrivit acestuia, în prezent, Iulian Rădulescu este în stare stabilă.

„Nu este nimic grav, dânsul a suferit în 1997 un preinfarct miocardic și de atunci își ia tratamentul cu regularitate, iar boala nu s-a agravat, dar acum a fost o criză”, a mai spus Stănescu.

Primele date medicale arată că Iulian Rădulescu ar fi suferit un simptom de sindrom coronarian acut, la ora transmiterii acestei știri pacientul fiind investigat medical la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.