În ziua numirii în funcție, Tarom ar fi retras o plângere penală pe care o formulase împotriva noii șefe, Mădălina Mezei. Explicațiile companiei

Publicat: 28 06. 2019, 16:49

„Urmare a unei decizii emise de către Curtea de Conturi a României, auditorii Curții de Conturi au dispus Companiei TAROM măsuri de remediere a unor situații constatate, printre care și recuperarea unor sume de bani de la salariați prin intentarea unor acțiuni în instanță. Anumite litigii s-au stins prin depunerea în instanță de către TAROM, a cererii de renunțare la judecată ca urmare a achitării integrale sau parțiale a presupusului debit”, au afirmat reprezentanții TAROM într-un comunicat remis, vineri, Mediafax.

În categoria litigiilor finalizate ca urmare a achitării integrale a debitelor se încadrează și procesele Mădălinei Mezei, care s-au stins concomitent cu numirea acesteia ca director general al TAROM.

„În această categorie se încadrează și doamna Madalina Daniela Mezei -Directorul General al Companiei TAROM, care a semnat angajament de plată în acest sens”, mai explică cei de la TAROM în comunicat.

După ce Mădălina Mezei a fost numită în 19 iunie la șefia TAROM, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia în aceeași zi, litigiile pe care ea și soțul ei, Laurențiu Mezei, le aveau de disputat cu agenția, fuseseră stinse.