Incendiu la o hală din incinta unei fabrici de zahăr din Dolj

Publicat: 12 11. 2012, 15:19
Actualizat: 29 09. 2018, 08:40

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineață, la o hală din incinta unei fabrici de zahăr din localitatea Podari, județul Dolj, la fața locului intervenind pompierii cu cinci autospeciale cu apă și spumă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 9.30 și a fost observat de mucitorii care lucrau în fabrica respectivă.

„Muncitorii lucrau la parter, iar la un moment dat au ieșit afară și au văzut fum. M-au sunat, eu nu mă aflam atunci acolo, astfel că l-am sunat pe subalternul meu și i-am spus să sune la 112. Inițial, oamenii noștri au încercat să stingă focul cu extinctoarele, dar pentru că este o distanță mare de la palier la tavan am avut nveoie de ajutorul pompierilor. Am întrerupt procesul de produție”, a declarat directorul tehnic al fabricii, Ion Catană.

Astfel, la fața locului au intervenit pompierii cu cinci mașini cu apă și spumă, dar și cu o autoscară pentru lucrul la înălțime.

„Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 150 de metri la acoperișul unei hale. Nu au fost înregistrate victime”, a declarat colonel Marin Constantin Florea, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii au stins incendiul și urmează să stabilească de la ce a izbucnit focul.