INCIDENT în Pasajul rutier UNIRII. O autospecială a lovit un ventilator automat, ce a căzut pe banda de circulație

Publicat: 27 08. 2024, 12:12
Actualizat: 27 08. 2024, 12:35

This browser does not support the video element.

Un incident a avut loc în Pasajul rutier Unirii, unde o autospecială a lovit n ventilator automat, care a căzut pe prima bandă de circulație, în sensul de mers dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Autoritățile au precizat că circulația a fost reluată în condiții normale în Pasajul rutier Unirii.

„Având în vedere situația creată în urmă cu câteva minute în interiorul pasajului rutier Unirii, când un ventilator automat a fost lovit de o autospecială și a căzut pe prima bandă de ciculație în sensul de mers Bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității, Sectorul 4 al Municipiului București face următoarele precizări:
Reprezentanții autorității locale au intervenit deja la fața locului și au îndepărtat aparatul de ventilație, astfel că, la momentul transmiterii prezentei informări, circulația rutieră se desfășoară în condiții normale.
Ventilatorul automat urmează să fie înlocuit pe cheltuiala persoanei responsabile de avarierea acestuia.

Precizăm faptul că toate evenimentele rutiere petrecute în ultimii ani în interiorul Pasajului Unirii nu au fost cauzate de erori de construire a obiectivului, ci, în mod exclusiv, de nerespectarea legislației rutiere. Numai în ultimele 18 luni, peste 500 de autovehicule au fost împiedicate, de către agenții Poliției Locale Sector 4 să forțeze intrarea în pasaj.
Revenim cu informații dacă situația de la fața locului va impune acest lucru.” au informat autoritățile.

CITEȘTE ȘI:

Unde va fi noul PASAJ pietonal de la Piața Unirii, care va lega magistralele de metrou, în paralel cu actualul tunel

Un nou pasaj pietonal se va construi la metrou, între Unirii 1 și Unirii 2: Va fi paralel cu actualul tunel de corespondență, care e foarte aglomerat