Prima pagină » Știri » Incredibilul Revelion făcut aseară de 600 de olteni. Personalul a fugit de frică, unii invitați s-au apucat să-și gătească singuri

Incredibilul Revelion făcut aseară de 600 de olteni. Personalul a fugit de frică, unii invitați s-au apucat să-și gătească singuri

Incredibilul Revelion făcut aseară de 600 de olteni. Personalul a fugit de frică, unii invitați s-au apucat să-și gătească singuri
Aproximativ 600 de persoane care au petrecut Revelionul la Palatul RSR din Podari (Dolj) au făcut scandal, spărgând pahare și farfurii, după ce ar fi primit la masă pește stricat și alune cu viermi, oamenii chemând Poliția, în timp ce personalul unității a fugit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 600 de persoane care au petrecut Revelionul la Palatul RSR din Podari (Dolj) au făcut scandal, spărgând pahare și farfurii, după ce ar fi primit la masă pește stricat și alune cu viermi. Mai mult, oamenii au chemat Poliția, în timp ce personalul unității a fugit.

Restaurantul Palatului RSR aflat pe malul Jiului, în localitatea Podari, a organizat un revelion cu aproximativ 600 de persoane, iar în meniu erau trecute pește, friptură de curcan, friptură de porc și desert.

Oamenii susțin că în loc de mâncarea promisă ar fi primit doar pește alterat și alune cu viermi.

„Ne-au dat un pește care mirosea urât, era stricat de ceva timp și în rest nimic. Am făcut foamea. Ca antreuri ne-au pus niște alune, iar eu am găsit un vierme uscat. Așa ceva este incredibil, la un restaurant cu o reputație bună”, a spus Mihaela Popescu, o femeie care a petrecut Revelionul la palat.

Când au vâzut că nu primesc meniul promis, oamenii au început să facă scandal, iar mulți dintre ei au dat buzna în bucătărie și au spart pahare și farfurii. Unii chiar s-au apucat să gătească singuri.

De teama oamenilor, personalul localului a fugit din restaurant.

„Ne-am dus peste bucătari, iar una dintre femei a început să plângă și ne-au spus că managerul a plecat și nu s-a ocupat. Ne-a spus că dacă ne e foame să ne luăm noi de pe acolo ce vrem. Unii dintre meseni au luat prăjituri, alții și-au făcut singuri câte o friptură pe plită. Fiecare a luat ce a apucat de prin frigiderele lor”, a spus un alt participant la Revelionul de la Palatul RSR.

Revoltați că au păcăliți, mulți dintre oameni, care au plătit 150 de lei de persoană, au sunat la Poliție, iar la fața locului a ajuns și șeful Poliției Craiova, Popa Mauriciu.

„Am primit mai multe apeluri prin 112 de la mai mulți oameni, participanți la petrecerea de Revelion din restaurantul din Podari, care reclamau calitatea îndoielnică a mâncării, respectiv a peștelui. Se pare că ospătarii și administratorii restaurantului au plecat pentru că atunci când am ajuns aici am observat că nu avem cu cine să vorbim. Invitații au fost destul de numulțumiți de calitatea mâncării și de lipsa unui personal adecvat care să-i servească și ar fi spart pahare și farfurii. Din fericire nu s-a recurs la acte de violențe”, a declarat șeful Poliției Craiova, comisar-șef Popa Mauriciu.

Mai multe echipaje de polițiști au rămas la local până la finalul petrecerii.

Chiar dacă nu au beneficiat de meniul plătit, unii meseni au continuat distracția, pentru că nu au vrut să strice noaptea de Revelion. Alții, în schimb, au plecat de la petrecere și sunt hotărâți să depună plângere la Protecția consumatorului.

Palatul RSR din Podari i-a aparținut lui Dinel Staicu, iar în prezent este administrat de un alt om de afaceri din Craiova.

Citește și