Interlopul Sandu Geamănu, condamnat la 27 de ani pentru OMOR, a făcut cerere la Tribunal pentru revizuirea dosarului

Publicat: 29 08. 2024, 13:38
Actualizat: 29 08. 2024, 14:20
Sandu Geamănu are de executat 27 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav

Alexandru Ilie, zis Sandu Geamănu, condamnat definitiv la 27 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, a făcut cerere la Tribunalul București să i se admită revizuirea dosarului.

UPDATE: Judecarea cererii de revizuire a lui Sandu Geamanu a fost amânată pentru luna septembrie.

Interlopul Sandu Geamănu, Alexandru Ilie, pe numele din buletin, a fost condamnat, în 2014, la 27 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.

La 10 ani de la condamnare, Sandu Geamănu susține că victima nu a murit din cauza loviturilor suferite și afirma ca ar avea noi probe pe care vrea să le prezinte Instanței. Interlopul solicită procurorilor rejudecarea dosarului, prin această cale extraordinară de atac.

Sandu Geamănu a fost condamnat, definitiv, la 27 de ani în spatele gratiilor, după ce, în 2008, el și alți trei complici au bătut cu bestialitate un bătrân în vârstă de 74 de ani, pe care au intenționat să-l jefuiască.

Filmul atacului odios pus la cale de Sandu Geamănu asupra unui bătrân de 74 de ani

Sandu Geamănu și alți trei indivizi au intrat în vila unui bătrân de 74 de ani, din sectorul 6 al Capitalei, unde știau că ascunde o sumă importantă de bani. Tâlharii l-au supus unor chinuri groaznice, zeci de minute, pentru a-l convinge să spună unde ține banii. Abia când unul dintre tâlhari i-a pus cuțitul la gât nepoatei sale, în vârstă de 16 ani, victima a cedat. Sandu Geamănu și acoliții săi au găsit 250.000 de euro într-un mic spațiu, amenajat în spatele unui tavan fals.

Infractorii au fugit și cu mașina Audi Q7 a bătrânului.

Deși victima a supraviețuit, inițial, atacului, bărbatul s-a stins din viață la câteva luni mai târziu, din cauza leziunilor suferite, după cum au stabilit medicii legiști.

Sandu Geamănu a recunoscut infracțiunea de tâlhărie, însă neagă faptul că bătrânul ar fi murit din cauza loviturilor crunte pe care i le-a aplicat.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Sandu Geamănu încearcă să scape de pedeapsa de 27 de ani, primită pentru omor deosebit de grav. Ce strategie nouă are liderul interlop