Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular pe scenă, la Pitești. Artistul a fost transferat la București

Publicat: 27 08. 2014, 21:12
Actualizat: 26 03. 2019, 07:29

UPDATE Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, adus în Capitală după ce i s-a făcut rău în timpul unor repetiții pentru un festival de muzică populară, a fost internat la Secția de Neurologie a Spitalului Floreasca și este în stare bună, cooperant, a declarat, pentru MEDIAFAX, dr. Bogdan Oprița.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a mai spus că Turda a fost internat miercuri seară, în jurul orei 20.30, și i s-au făcut deja investigații.

Cântărețul va rămâne internat, sub supravegherea șefului Secției de Neurologie, dr. Viorel Poalelungi, care este medicul său curant.

Cântărețul Gheorghe Turda a făcut un accident vascular cerebral și a leșinat pe scenă, în timpul unor repetiții pentru Festivalul de Muzică Populară de la Pitești. Artistului în vârstă de 66 de ani i s-a făcut rău din cauza căldurii.

Gheorghe Turda a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă de la UPU-SMURD Pitești, care în urma primelor verificări a stabilit că există suspiciunea de accident vascular cerebral.

„Dumnezeu e cu el, nu e nicio problemă”, a afirmat cântăreața de muzică populară Aneta Stan într-o intervenție telefonică la o televiziune de știri.

Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular, acum este în afara pericolului

Reprezentanții Spitalului Județean din Pitești, unde a fost dus cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, căruia i s-a făcut rău la repetiții, spun că artistul a suferit un atac cerebral vascular, iar acum este în afara oricărui pericol, fiind în stare bună.

Marius Pascu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Pitești, a declarat că Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular, iar acum se simte bine.

„Este un complex de factori care au dus la acest atac cerebral și oboseala poate fi unul dintre ei”, a spus reprezentantul spitalului din Pitești, unde Gheorghe Turda se află la ora transmiterii acestei știri.

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 66 de ani, a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă de la UPU-SMURD Pitești, miercuri după-amiază, după ce i s-a făcut rău în timpul unor repetiții, la Pitești, unde are loc un festival de muzică populară.

Gheorghe Turda a fost stabilizat și transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești, iar surse medicale declarau pentru MEDIAFAX că în urma primelor verificări exista suspiciunea de accident vascular cerebral.