Ioan Becali: Gigi a plecat la penitenciar

Publicat: 20 05. 2013, 21:47
Actualizat: 30 07. 2014, 15:27

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, luni, în fața reședinței vărului său George Becali, după ce acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare, că finanțatorul stelist nu mai este acasă, el plecând deja spre penitenciar.

„Gigi nu mai este, a plecat la penitenciarul Ilfov. Înăuntru nu mai e nimeni, doar femeile și neamurile. Nu am vorbit nimic cu el, a venit, a pupat fetele, mândru, decent, demn, respectă decizia și cu asta basta. Important e ce a transmis copiilor, nevestei și neamurilor, să meargă în fiecare zi la biserică. Asta a transmis fetelor, mamei lui și nevestei”, a spus Ioan Becali.

George Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanța supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc și fostul șef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

George Becali a așteptat sentința la biroul său de la Palatul Parlamentului. El a declarat după aflarea deciziei judecătorilor ICCJ că va merge acasă, la familie, menționând că roagă organele în drept „să aibă un minimum de decență și eleganță” și să îl aștepte să se prezinte singur, să nu îi trimită mascați la poartă, iar în cursul serii se va prezenta la organele în drept.