IPHONE 5. GREȘEALA pe care APPLE a făcut-o când a renunțat la GOOGLE pe iOS 6

Publicat: 18 09. 2012, 22:01
Actualizat: 30 07. 2014, 01:27

IPHONE 5 este primul telefon de la APPLE care nu mai are nicio aplicație de la GOOGLE, considerat unul dintre principalii competitori. Această decizie se poate întoarce însă împotriva APPLE, lucru recunoscut chiar de oamenii apropiați companiei fondate de Steve Jobs, scrie Business Insider.

Pe IPHONE 5 de la APPLE nu mai există aplicația de YOUTUBE, dar nici GOOGLE MAPS. La LANSAREA IPHONE 5 de săptămâna trecută, APPLE a prezentat aplicația MAPS, care va înlocui GOOGLE MAPS.

Josh Carr, care în trecut a lucrat la APPLE, a testat noua aplicație MAPS din iOS 6 și spune că aceasta este mult mai slabă decât cele precedente. Explicația este simplă: APPLE a renunțat nu numai la interfața GOOGLE MAPS, ci și la baza de date enormă a celui mai mare motor de căutare. În prezent, MAPS de pe iOS 6 folosește baza de date Yelp, mult mai slabă.

„Am căutat ‘reparații iPhone” și ‘reparații iPad” pe hartă și mi-a găsit doar două locuri (n.r. în Denver). Rezultatele mi-au frânt inima”, a scris Carr. Bloggerul a precizat că el a fost cel care s-a ocupat în trecut de promovarea APPLE pe plan local, dar că s-a concentrat pe indexarea căutărilor în Google Places.

Business Insider scrie, de asemenea, că noua aplicație MAPS de pe IPHONE 5 nu conține niciun mijloc de transport.

IPHONE 5 DE LA APPLE – CITEȘTE AICI MAI MULTE:

LANSARE IPHONE 5 LIVE. Cum arată smartphone-ul care va aduce Apple venituri cât 6,7% din PIB-ul României

LANSARE IPHONE 5. NANO-SIM și conectorul Lightning, cele două modificări pe care le faci dacă vrei iPhone 5

IPHONE 5 PREȚ ONLINE. De unde poți cumpăra în România IPHONE 5 LA LIBER, FĂRĂ ABONAMENT