Jaf armat la o benzinărie din Călărași

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 24 02. 2012, 21:16
Doi indivizi cu cagule pe față au jefuit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o stație de alimentare cu carburant din municipiul Călărași, amenințând-o pe vânzătoare cu un pistol, posibil de jucărie, și furând apoi 330 de lei și telefonul mobil al femeii.

Doi indivizi cu cagule pe față au jefuit, în noaptea de sâmbătăspre duminică, o stație de alimentare cu carburant din municipiulCălărași, amenințând-o pe vânzătoare cu un pistol, posibil dejucărie, și furând apoi 330 de lei și telefonul mobil alfemeii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de PolițieCălărași, bărbații mascați au așteptat un moment prielnic pentru aataca, iar în momentul în care au intrat în stație unul dintre ei,cu o armă în mână, a cerut femeii din clădirea stației de benzinăsă-i dea toate încasările din casa de marcat, dar și telefonulmobil, pentru a nu avea ulterior posibilitatea să anunțePoliția.

Din declarațiile vânzătoarei a reieșit că pistolul cu care afost amenințată ar putea fi unul de jucărie, iar ulterior cei doibărbați mascați și îmbrăcați în haine de culoare neagră audispărut.

Citește mai mult despre jaful armat de labenzinărie pe www.mediafax.ro