Jaf armat la un cazino din Galați. Au fost trase mai multe focuri de armă

Publicat: 20 11. 2013, 12:34
Actualizat: 05 02. 2019, 09:04

Două persoane înarmate, având  cagule pe față, au jefuit un cazinou din Galați, unde au intrat cu un pistol airsoft și au tras trei focuri de armă, ei reușind să fure peste 11.000 de lei, din două casete de valori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Galați, Cristina Tatulici, jaful a avut loc marți noapte, în jurul orei 23.30, la un cazinou din cartierul Țiglina din Galați.

„Doi indivizi înarmați și cu fețele acoperite au intrat în cazinou și au amenințat-o pe casieră cu un pistol airsoft. Pentru a o intimida, au tras trei focuri de armă și au sustras din două casete de valori suma de 11.300 de lei. După comiterea jafului, cei doi au dispărut, fiind căutați de polițiști”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Galați, care a precizat că polițiștii analizează imaginile surprinse de camerele video ale localului.

Cazinoul la care a avut loc jaful este situat în apropierea Poliției Județene Galați. În momentul atacului, în sala de jocuri se aflau atât angajați, cât și clienți, dar nu au fost înregistrate victime.