Jurnalistul Ovidiu Marincea preia șefia Comunicării la SRI

Publicat: 17 08. 2015, 17:14

Jurnalistul Ovidiu Marincea, 36 de ani, este începând de luni coordonatorul pe comunicare publică a SRI, din postul de consilier al directorului SRI, Eduard Hellvig, a anunțat SRI într-un comunicat de presă.

„Îi urez  bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni. Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare,  de aceea  mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului”, a declarat Eduard Hellvig, în comunicatul de presă.

„Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român”, a afirmat Ovidiu Marincea, în același comunicat.

Contul de Facebook al fostului jurnalist a fost șters de pe rețeaua de socializare.