Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o place foarte mult” / Cei doi formează un cuplu de aproape un an

Publicat: 19 05. 2024, 11:26

Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai tânără. „Se pare că o place foarte mult”, spun apropiații celebrului actor.

Leonardo DiCaprio și modelul italian Vittoria Ceretti au o relație amoroasă din august 202

O sursă citată de publicația PEOPLE afirmă că DiCaprio, în vârstă de 49 de ani, „o place foarte mult” pe actuala sa parteneră de viață, modelul italian Ceretti, în vârstă de 25 de ani,

„Este foarte drăguță, dulce și fermecătoare. lui Leo pare să-i placă foarte mult de ea”, a spus sursa respectivă.

„S-au așezat unul lângă altul și el a avut brațul în jurul ei. Au luat masa ore întregi și toți s-au distrat de minune”, adaugă sursa menționată, în legătură cu o cină pe care cei doi au luat-o la un restaurant din Santa Monica, California.

Leonardo DiCaprio și modelul italian Vittoria Ceretti / Sursa foto: X

Formează un cuplu din august 2023

DiCaprio și Ceretti formează un cuplu din august 2023, după ce au fost văzuți pentru prima dată unul în compania celuilalt, în Santa Barbara, California.

Ceretti a fost prezentă și la petrecerea aniversară a lui DiCaprio, la Beverly Hills, în noiembrie, atunci când actorul a împlinit 49 de ani. La acel moment, o sursă a declarat pentru PEOPLE că au fost „afectuoși unul cu celălalt și s-au sărutat toată noaptea”, la petrecere, care a avut și invitați precum JAY-Z și Beyoncé, Snoop Dogg, Tobey Maguire, Taika Waititi, Axl Rose și Lil Wayne.

Înainte de relația cu Ceretti, actorul „s-a iubit” cu modelul Gigi Hadid, cei doi formând un cuplu din septembrie 2022 până în februarie 2023.

Ceretti și Hadid, în vârstă de 28 de ani, sunt prietene și au lucrat împreună în trecut. O sursă apropiată lui Hadid a declarat pentru PEOPLE, în februarie 2023, că relația ei cu DiCaprio „pur și simplu s-a stins”, la câteva luni după ce au început să petreacă timp împreună.

DiCaprio filmează, în prezent, un film regizat de Paul Thomas Anderson, care îi are în distribuție și pe Sean Penn și Regina Hall. Pelicula urmează să fie lansată în 2025.

Leonardo DiCaprio și modelul italian Vittoria Ceretti / Sursa foto: X