Liderul formației Șuie Paparude, Mihai Câmpineanu, este intubat din nou, în urma unor complicații

Publicat: 23 10. 2013, 20:17
Actualizat: 29 07. 2014, 18:20

Liderul formației Șuie Paparude, Mihai Câmpineanu, care a suferit un infarct la finalul unui concert susținut la Timișoara și care miercuri a ieșit din coma indusă, a fost intubat din nou, deoarece nu poate respira singur, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse de la Spitalul Județean Timișoara, medicii au decis, miercuri după-amiază, să îl reconecteze la aparate pe liderul formației Șuie Paparude, Mihai Câmpineanu, din cauza unor complicații.

Conform surselor citate, Mihai Câmpineanu a fost din nou intubat și sedat.

Sursele citate susțin că a fost nevoie de reintubarea liderului formației Șuie Paparude deoarece acesta nu poate respira singur.

Liderul formației Șuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct miocardic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la finalul unui concert susținut la Timișoara.

Colegii de trupă, care au și sunat la 112, afirmau că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi acesta s-a prăbușit la pământ. În cădere, cântărețul s-a lovit la față.

Duminică dimineață, Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara la Institutul de Boli Cardiovasculare, fiind supus unei coronografii, medicii luând decizia de a-i monta două stenturi pe artera pulmonară. De asemenea, Câmpineanu a fost supus și analizelor neurologice, specialiștii fiind rezervați în privința stării neurologice a artistului după infarctul suferit.

Luni, Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Județean din Timișoara, cu o ambulanță specială, care asigură condiții de terapie intensivă pe durata transferului. La Spitalul Județean, el a fost supus mai multor investigații medicale.

Marți, directorul medical al Spitalului Județean din Timișoara, Florin Bîrsășteanu, declara că lui Mihai Câmpineanu i s-au făcut unele investigații, un RMN, însă despre rezultate nu putea spune prea mult, la cererea familiei. El se afla în comă indusă de medicamente, fiind intubat, iar medicul spunea că starea lui nu era „foarte încurajatoare”, dar că el nu are leziuni hemoragice cerebrale.

Miercuri, Mihai Câmpineanu a ieșit din coma indusă și era conștient. Directorul medical al Spitalului Județean din Timișoara, Florin Bîrsășteanu, spunea că liderul formației Șuie Paparude se află „pe un trend ascendent”. Câmpineanu a rămas sub supravegherea medicilor de la Secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara, unde este internat.

Liliana Iedu, corespondenti@mediafax.ro