„Vedeți cum suntem azi în România totuși? A fost Revoluția în 1989. Lazăr a spus că nu a fost Revoluție, a spus că a fost lovitură de stat, înainte să plece. După 1990 un foc din ăla uriaș a izbucnit și speranță inimaginabilă în sufletul românilor. Să nu mai fim urmăriți, torturați, abuzați, ascultați, să avem dreptul la opinie, să avem dreptul să fim mândri, mândria de sine, de om normal, nu de slugă, să avem dreptul la venituri mai mari. La aproape la 30 de ani de al Revoluție, unul din cei împotriva cărora s-a făcut acea Revoluție, unul care a contribuit la acumularea acelor frustări uriașe, iese cu o pensie uriașă, fiind tolerat de președintele acestei țări care nu a avut nici măcar tăria să îl revoce”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.
„Care are un dosar urât la instituția pe care a condus-o acest om. Mă gândesc ce e în sufletul unor oameni care au sperat că nu se va mai întâmpla așa ceva. Acei oameni s-au gândit dacă nu vor plăti acești oameni să nu aibă posibilitatea să ajungă în funcții înalte. Nu cred că va păți ceva Lazăr. Cert e că a trecut prin viață cum a vrut. A fost un torționar. A trecut hopul Revoluției, a intrat ca un șmecher și a ajuns prim procuror al României. Iohannis se dădea anticomunist și l-a ținut în brațe pe acest om despre care toată lumea a vorbit”, a mai spus Liviu Dragnea.
Acesta a vorbit și despre un proiect care să vină în sprijinul foștilor deținuți politici.
„Sper ca ministrul Muncii Budăi să prezinte în perioadă următoare, dar nu foarte târziu, proiectul respectiv. Dacă nu putem ca stat să asigurăm pentru toți foștii deținuți politici niște pensii la nivelul unuia care i-au chinuit, măcar minim să le dublăm. Chair dacă le putem da pensii, nu le poate da nimeni anii în care au fost schingiuți, chinuiți, umiliți. Cred că mai mult i-a durut umilirea. O să inițiem proiectul de lege să îl depunem în Parlament. Măcar atât să putem face”, a precizat Dragnea, la Antena 3.