Locul din București, unde mănânci IEFTIN și bun. O friptură de porc costă 14 lei și o supă, mai puțin de 9 lei

Publicat: 03 08. 2024, 16:35
Actualizat: 03 08. 2024, 16:37

This browser does not support the video element.

Capitala rămâne unul dintre cele mai scumpe orașe din țară, iar restaurantele practică prețuri tot mai inaccesibile. Există totuși un loc unde se poate mânca bine la prețuri convenabile, iar un meniu format dintr-o friptură și o ciorbă te costă mai puțin de 25 de lei. 

Un tânăr a descoperit în București locul ideal unde poate comanda un meniu ieftin și gustos. Acesta a postat pe TikTo un clip în care spune la  Cantina Agronomie a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București, a plătit pe două feluri de mâncare 26,25 de lei.

Tânărul a comandat un meniu format dintr-o o ciorbă de pui a la grec cu multă carne, pentru care a plătit doar 7,99 lei. La felul doi, a ales o friptură de porc în sos, o porție considerabilă de 260 de grame, care a costat 14,3 lei. Pentru garnitură a optat pentru o porție mare de orez cu legume, la prețul de numai 3,17 lei, iar în plus a mai dat 0,79 lei pe o chiflă. Salata de castraveți murați pe care a primit-o a fost gratis.

CITEȘTE ȘI:

Pentru 28 lei, Cristian din Timișoara a comandat „meniul zilei” într-un restaurant din Eforie Sud. Ce a primit, de fapt

Trebuie sau nu să (mai) mâncăm MEZELURI? Doctorul Adrian Copcea o contrazice virulent pe nutriționista Mihaela Bilic