Mădălina Ghenea a fost AGRESATĂ pe aeroport de un angajat al unei companii aeriene: „Acest bărbat m-a abuzat pe mine și pe copiii mei”

Publicat: 14 08. 2024, 21:55
Actualizat: 15 08. 2024, 10:01

This browser does not support the video element.

Mădălina Ghenea a trecut printr-o întâmplare nefericită în timp ce se afla în aeroport. Actrița a mărturisit pe internet că a fost amenințată și abuzată de un angajat al unei companii aeriene, chiar în fața fiicei sale. Vedeta a chemat poliția.

Mădălina Ghenea și familia sa au trecut prin clipe de coșmar în aeroport, după ce vedeta a fost agresată de un angajat al unei companii aeriene. Modelul a povestit întregul incident pe internet, menționând că fiica și nepotul ei au fost martorii scenei neplăcute.

„Acest bărbat m-a abuzat pe mine și pe copiii mei, m-a filmat pe mine și pe copiii mei, mi-a spus că mi s-au anulat zborurile, deși totul a fost plătit. Comportament complet nepotrivit față de doi copii și o femeie. Prietenii mei au încercat să ajute și au fost și ei agresați cu injurii”, a povestit Mădălina Ghenea pe internet.

Mădălina A. Ghenea a chemat imediat poliția, iar situația s-a calmat.

„Plângeam cu fiica mea și nepotul meu și el ne râdea în față în momentul în care am fost la poliție. A decis în sfârșit să ne lase să plecăm după o oră de plâns în fața casei, la check-in”, a mărturisit Mădălina Ghenea.

Citește și:

Fotografia care lămurește totul despre relația Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan, tatăl fetiței ei. Ce a postat actrița pe Instagram

Mădălina Ghenea se implică în cazul avocatului Robert Roșu: „Poate constitui un precedent periculos”

EXCLUSIV | Război total! Angela Martini, replică dură pentru Mădălina Ghenea: “Mesaje, scrisori de amenințare… Am depus plângere!”