Mama băiețelului MORT, din cauza unei intoxicații cu insecticid, declarații, în lacrimi, din spital: „Până a venit ambulanța, el nu mai era conștient”

Publicat: 03/07/2024, 17:29
Actualizat: 03/07/2024, 19:41

Mama băiatului, în vârstă de 11 ani, care a murit, după ce s-a intoxicat cu o soluție împotriva puricilor, a povestit,  cum atât fiului, cât și fiicei sale, li s-a făcut rău, la câteva ore după ce a utilizat substanța, în decursul dimineții. Întreaga familie a ajuns la spital cu intoxicație, însă pentru băiețel substanța a fost fatală. 

O familie din Dolj s-a intoxicat cu o substanță împotriva puricilor, pe care mama a utilizat-o în decursul dimineții în zone din casă și din grădină. Aflată în spital, femeia a povestit cum, seara, ambilor copii li s-a făcut rău, primul care a acuzat stări de greață fiind băiețelul. Aceasta a chemat ambulanța, însă, din păcate, micuțul a murit chiar în timp ce era transportat la spital. Fetița este stabilă și, la acest moment, se află la secția de Terapie Intensivă.

Mama celor doi copii se află în spital și trăiește o adevărată tragedie, după moartea fulgerătoare a fiului ei. Femeia a povestit, cu lacrimi în ochi, cum cei doi copii au început să se simtă rău. Aceasta nu-și poate explica cum s-a produs intoxicația, susținând că a curățat toate obiectele din casă după utilizarea soluției.

„A mâncat și deodată mi-a zis că se simte rău, a vomitat, odată, de două ori, de trei ori, apoi și fata, m-am speriat, am sunat la ambulanță, dar până a venit ambulanța, că a durat o oră, o oră și jumătate, el nu mai era conștient, ambulanța a stat pe partea cealaltă, nu a luat-o pe scurtătură”, a declarat mama îndurerată pentru Gândul.ro.

Femeia a declarat că insecticidul pe care l-a utilizat era împotriva muștelor și a puricilor, iar după aceea a aerisit întreaga casă, a spălat fiecare obiect dn casă și a schimbat lenjeria paturilor. Mai mult, aceasta a precizat că a mai folosit subtanța, în trecut, și nu au existat probleme.

„În noaptea de 2 spre 3 iulie a.c., ora 01.55, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, un minor de 11 ani, din comuna Gighera, ar fi decedat într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni care au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul.

Totodată, din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând a fi dispuse măsuri legale.

In cursul zilei de azi, in jurul orelor 1:00, a fost adusa in UPU, de catre un echipaj al ambulantei, o fetita de 9 ani, constienta, stabila respirator si hemodinamic, acuzand dificultati in respiratie, varsaturi. Mama afirma ca, in cursul dupa-amiezii zilei precedente, a pulverizat in casa o substanta pentru combaterea puricilor, pe care insa nu o poate preciza. Copilul a primit ingrijiri medicale de urgenta in UPU, apoi a fost internata in Clinica de Pediatrie a spitalului nostru, iar la scurt timp a fost transferata in Clinica ATI. Actual este constienta, stabila, este monitorizata, primeste ingrijiri medicale si tratament complex in Clinica ATI.

In urma cu putin timp a fost adus in UPU si tatal fetitei, constient, stabil respirator si hemodinamic, acuzand ameteli si stare de rau. A fost investigat si a primit ingrijiri medicale si tratament in urgenta, apoi a fost internat in Clinica ATI pentru Medicina Interna II.”, a informat Poliția Dolj.

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Experiența CIUDATĂ a unui bărbat care a fost mort timp de 45 de minute. Ce...
Vremea 23 iulie - 19 august 2024. De joi, temperaturile scad în toată ţara. Val...
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Detalii terifiante din ancheta crimei de la Brăila! Unde a fost descoperit ADN-ul suspectului care...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are...
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Gabi Bădălău, adevărul despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: ”Nu...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Un cuplu care încerca să traverseze Oceanul Atlantic cu un iaht a fost găsit mort