Ginerle femeii a denunțat-o autorităților pentru că își obliga fiica să se prostitueze într-un apartament închiriat, în timp ce el era plecat cu TIR-ul prin Europa.
Judecătoria Câmpina a finalizat un dosar în care două femei erau acuzate de proxenetism, vor primi o pedeapsă mai mult simbolică, de câte doi ani cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității fiecare. Este vorba despre mama femeii care a fost forțată să se prostitueze și despre proprietara apartamentului, cunoscută în localitate că închiriază spațiul pentru prostituatele care nu au unde să-și ducă clienții.
Judecătorii au stabilit și că pe parcursul termenului de supraveghere, femeia trebuie să lucreze în folosul comunității fie la Primăria Câmpina, fie la Parohia „Nașterea Maicii Domnului” Câmpina, timp de 120 de zile.
Potrivit rechizitotului, mama fetei care se prostitua a fost deferită jusțiției, după ce ginerele acesteia a reclamat la poliție că știe faptul că iubita lui este obligată de mama ei să întrețină relații intime contra-cost, în timp ce el este plecat la muncă în străinătate.
Femeia negocia prețul cu clienții și păstra un comision generos. De asemnea, și proprietara apartamentului primea o cotă parte din câștigul fetei.
„Începând cu anul 2014, E.E.G a realizat că N.F.R practică prostituța în perioadele în care acesta era plecat din țară, fiind conducător auto. Astfel, la sfârșitul anului 2014, invocând unele neînțelegeri, NFR a părăsit locuința unde conviețuia cu EEG și s-a mutat la domiciliul mamei sale, inculpata N.E. Începând cu anul 2015 și până în noiembrie 2017, N.E a determinat-o în mod constant și i-a înlesnit fiicei sale să presteze servicii sexuale remunerate cu diferite persoane de sex masculin, N.E fiind și cea care-i identifica și intermedia legătura cu aceștia”, se arată în rechizitoriul procurorilor.
Potrivit anchetatorilor, pentru fiecare client, mama care își obliga fiica să se prostitueze, percepea o taxă care varia între 50 și 100 de lei. Femeia a fost trimsiă în judecată în luna mai 2019 de procurori și a fost condamnată de Judecătoria Câmpina pe 14 noiembrie 2019. Decizia judecătorilor din Câmpina nu este definitivă și poate fi atacată la Instanța Supremă.