Mama unui elev reclamă a fost aruncat pe geam la școală, polițiștii au stabilit că nu a fost agresat

Publicat: 16 02. 2013, 19:47
Actualizat: 29 09. 2018, 04:40

Mama unui elev din clasa a VI-a de la Școala numărul 199 din Capitală a reclamat la Secția 12 Poliție că fiul ei a fost aruncat de colegi pe fereastră, însă din informațiile obținute până în prezent polițiștii au stabilit că băiatul a căzut fără să fi fost agresat.

Oficiali din Poliția Capitalei au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că mama băiatului a depus plângere la Secția 12 Poliție în 13 februarie.

Polițiștii care anchetează cazul au stabilit că, în 6 februarie, mai mulți elevi de clasa a VI-a de la Școala nr. 199 „Alexandru Ioan Cuza” se jucau „de-a căratul” în clasă, joc ce constă „în ridicarea unuia în cârcă și punerea în ipostaze comice”, au precizat sursele citate.

La un moment dat, băiatul, aflat în cârca unui coleg, s-a înclinat către ferestra deschisă și a căzut pe acoperișul unei magazii aflate la aproximativ un metru distanță de geam.

Mama băiatului nu l-a dus la spital în ziua în care s-a petrecut incidentul, dar în 11 februarie a mers cu acesta la Institutul de Medicină Legală, unde s-au constatat echimoze de suprafață, au mai spus oficialii din Poliția Capitalei.

Polițiștii continuă investigațiile în acest caz, din informațiile obținute până în prezent rezultând că incidentul nu s-a produs ca urmare a unei agresiuni.