Marcel Ciolacu ar opta pentru Nicolae Ciucă PREMIER: Nu suntem prieteni, suntem doi adversari politici care ne respectăm

Publicat: 07 10. 2024, 18:17
Actualizat: 07 10. 2024, 18:35

This browser does not support the video element.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, într-un interviu acordat ProTV, că dacă ar fi obligat să desemneze un premier dintr-o listă ipotetică formată din Nicolae Ciucă, George Simion, Mircea Geoană sau Elena Lasconi, l-ar alege pe Nicolae Ciucă „fără nicio reținere.”

Marcel Ciolacu a subliniat că decizia s-ar baza pe continuitatea și experiența lui Ciucă în gestionarea problemelor țării.

Da, e vorba de continuitate, de cunoașterea problemelor. Indiferent cât ne-am alinta în această campanie electorală sau am vrea să părem dușmani de moarte, nu crede nimeni. Nu suntem prieteni, suntem doi adversari politici care ne respectăm și care ne-am sfătuit în ultimii doi ani și jumătate pe multe probleme care țin de deciziile executive, a afirmat liderul social-democraților.

Sursa VIDEO: ProTV

Sursa FOTO: Captură video ProTV

CITEȘTE ȘI:

POVEȘTI „de pahar” cu Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu. „Beam o sticlă de vin amândoi” / „Pe Tudose îl trădează față. Mihai nu atinge alcool”