Marcel Răducanu, operat de urgență pe inimă! Care este acum starea de sănătate a fostului mare jucător al Stelei și al Borussiei Dortmund

Publicat: 06 10. 2020, 16:58
Marcel Răducanu, operat de urgență pe inimă! Care este acum starea de sănătate a fostului mare jucător al Stelei și al Borussiei Dortmund

Marcel Răducanu a trecut printr-o intervenție chirurgicală la inimă, în urma căreia medicii i-au pus trei bypass-uri. În vârstă de 65 de ani, fostul mare jucător al Stelei și al Borussiei Dortmund a trecut cu bine acest moment, iar în prezent este acasă.

Marcel Răducanu a stat nu mai puțin de patru săptămâni în spital, unde medicii l-au supravegheat permanent. Operația a fost una dificilă, iar perioada următoare este deosebit de importantă pentru ex-fotbalist.

Vestea bună este că Marcel Răducanu a fost de câteva zile externat și acum se află acasă. Îl așteaptă, însă, un program de recuperare dificil, medicamentație strictă, precum și un regim sever.

ProSport a încercat să ia legătura cu Marcel Răducanu, dar a transmis că nu e într-o situație prea bună, recunoscând și a recunoscut că a trecut printr-o operație dificilă.

Marcel Răducanu, operat de trei ori la coloana vertebrală

Marcel Răducanu, cel mai bun jucător român în 1980, fost mare jucător la Steaua (1972-1981), Borussia Dortmund (1982-1988), cu 21 de meciuri pentru naționala României, a fost operat de trei ori pe coloană.

Prima intervenție a fost în 2010, după dureri aproape insuportabile, din cauză că vertebrele 4 și 5 erau foarte tasate. În 2013, a avut parte de a doua intervenție chirurgicală, iar anul trecut durerile au fost din nou foarte intense.

Din 1994, fostul atacant a deschis la Dortmund o școală de fotbal care-i poartă numele, în care el se ocupă de partea sportivă, iar fiul său de managementul acestei instituții sportive.