Mașină a Poliției Chitila, implicată într-un accident pe centura Capitalei. Cinci persoane, duse la spital

Publicat: 28 07. 2013, 15:22

O mașină a Poliției Chitila a fost implicată în accidentul care a avut loc, duminică dimineață, pe centura Capitalei, în urma căruia au fost rănite cinci persoane, aceasta intrând în coliziune cu un autoturism care a ajuns pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un altul.

Mașina de poliție în care se afla un agent nu se deplasa în misiune și nu avea semnalele în funcțiune, a precizat pentru MEDIAFAX Cătălina Margu, reprezentanta Inspectoratului de Poliție Ilfov.

Autoturismul Logan a intrat în coliziune cu o altă mașină, care a ajuns astfel pe sens opus și s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

Cercetările la fața locului nu s-au finalizat pentru a se stabili cine poartă vina producerii accidentului, a mai precizat Margu.

Accidentul s-a produs pe centura Capitalei, la intersecție cu Șoseaua Rudeni.

Cinci persoane, care se aflau în cele două autoturisme care s-au ciocnit frontal, au ajuns la spital, având lovituri, dar nefiind în stare gravă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Ilfov Simion Petruș.

Trei echipaje de prim ajutor și un elicopter SMURD, alături de o a autospecială de stingere și un echipaj de descarcerare, au intervenit la locul accidentului.

În cele două autoturisme se aflau șase persoane, dar una a refuzat transportul la spital. Două femei cu doi copii au fost duși la spital cu ambulanțele și un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD.