Medicul Raed Arafat a primit premiul pentru Omul Anului 2012 la Gala Mediafax

Publicat: 21 02. 2013, 00:30
Actualizat: 08 10. 2018, 23:00

Medicul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a primit premiul pentru Omul Anului 2012 miercuri seară, la Gala Mediafax 2013, care are loc la Ateneul Român din București.

Premiul pentru Omul anului 2012, pentru construirea legendei prin performanță, i-a revenit lui Raed Arafat, pentru că „a transformat grija pentru omul aflat în cea mai grea cumpănă a vieții lui într-o meserie în care în prezent avem mii de angajați”. De asemenea, Raed Arafat este și cel care, în 2012, a făcut ca oamenii să iasă în stradă pentru a-l susține.

Premiul i-a fost înmânat de Cristian Dimitriu, directorul editorial al MEDIAFAX Group.

La primirea distincției, Raed Arafat a spus: „Onorul și respectul trebuie să îl dăm tuturor celor care au făcut posibil să se întâmple tot ce s-a întâmplat, celor care au crezut în ce s-a făcut”.

„Și dumneavoastră, pentru că toți ați participat și ați fost o parte din tot ce s-a făcut. Mulțumesc foarte mult Mediafax, pentru încredere, și sper ca împreună să putem face și mai mult”, a spus secretarul de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat.

Agenția de presă Mediafax, cel mai mare furnizor român de informație generalistă și de business, organizează, miercuri seară, Gala Mediafax 2013, eveniment dedicat valorilor și știrilor bune, în care sunt marcate principalele evenimente și sunt premiați eroii știrilor bune ale anului trecut.